Kategorier
Okategoriserade

Hyra partytält Stockholm – tips och råd 

Att hyra partytält i Stockholm är ett riktigt bra alternativ för en sommarfest – oavsett storlek. Dels så innebär det att man fortfarande får känslan av att befinna sig utomhus och dels så ger tältet också skydd om det skulle börja regna. 

Utöver det ger även ett partytält en ekonomisk fördel då det handlar om lägre kostnader än att hyra exempelvis en större lokal för en fest. Känslan, miljön och kostnaden är de stora fördelar med att hyra partytält i Stockholm. Det finns dock också saker att tänka på. Några av dessa tänkte vi titta närmare på här nedan och som följer: 

  • Rätt tält för dina behov. Att hyra partytält i Stockholm är lite av en vetenskap. Hur många personer ska rymmas – och vad ska man få plats med? Att välja ett tält som rymmer exempelvis långbord, ett dansgolv och kanske en bardisk kräver också ett större tält. Säkerställ att företaget du väljer har den kapaciteten och att de också kan vara behjälpliga med att hjälpa dig att räkna på ytan. Kommunikation är A och O i den frågan och rent generellt: det är alltid bättre att hyra partytält i Stockholm av en lite större storlek än att inse att man gått kort i frågan. 
  • Välj rätt uthyrare. Det finns ganska många företag som erbjuder partytält till uthyrning i Stockholm. Det är bra sett till att priserna håller sig på en rimlig nivå, men lite sämre sett till att även kvaliteten på företagen kan variera. Vårt råd är att alltid begära referenser innan du går vidare. I synnerhet om det handlar om en större fest i form av exempelvis ett bröllop. Ring tidigare kunder och hör dig för. Företaget bör även kunna visa upp referensbilder från tidigare fester där man hyrt ut tält. 

Extratjänster. Hur ser det ut med exempelvis dukning, ljus och ljud? Många företag kan inkludera detta i hyran av ett tält och för oss är det en självklarhet att rekommendera. Det ger festen det där lilla extra som förgyller kvällen för samtliga deltagare. Läs mer på sidan hyrapartytältstockholm.se